Corvette Convertible -87

Tämä avo C4 tuli omistukseeni suoraan Floridasta. Auto on ostettu netin kautta kuvien perusteella. Kyseessä oli riskibisnes. Riski kannatti, auto oli myyjän kuvauksen mukainen.

Alla on linkit ”pikku” projekteihin, joita olen autoon tehnyt. Kaikki on tehty miten on, harrastemielessä niillä resursseilla joita on sillä hetkellä ollut käytössä.

C4:n eturipustuksien värkkäilyä

C4:set alkavat olla jo siinä iässä, että alkaa tulla tarvetta etupään nivelten ja puslien uusimiseen. Seuraavassa yksi tapa hoitaa homma.

Tästähän se lähtee. Auto nosturille ja irti lattiasta. Korkea polviasento -korkeus on se mistä itse pidän. Voi istua jakkaralla vieressä ja pääsee kurkkimaan alta ja päältä ajelematta koko ajan nosturilla ylös alas. Kuvat on räpsitty puhelimella, joten sitä se laatukin sitten on...

Klikkaa tästä koko teksti

C4:n takatukivarsien puslien vaihto ja pinnan siistiminen.

Tässä tarinassa värkkäillään takatukivarret kuntoon. Mitään pakottavaa syytä tähän projektiin ei ollut. Alusta ei kolissut, eikä tuntunut ajossa mitenkään huonolta.

Klikkaa tästä koko teksti

C4 Corvetteen värkkäillään uudet oviverhoilut

Vanhat oviverhoilut näyttivät uusittujen penkkien vieressä säälittäviltä, tehdäänpä siis ovien sisäpinnat uusiksi.
Kuten tavallista, homma lähti heti alkuun pahasti lapasesta. Niinpä projekti venyi pahemman kerran. Onneksi minulla oli käytössä toisesta autosta puretut ovi"pahvit", joten uusien verhoilujen kanssa ei ollutkaan niin kiire ja paniikki. Oli ihan paikallaan välillä laittaa asiat "hautumaan".

Klikkaa tästä koko teksti

Kun aivan nöössi penkkien verhoiluun ryhtyi.

Talvikautena 2009 - 2010 Kouvolan kansalaisopistolla oli tarjolla todella mielenkiintoisen kurssi: Ajoneuvoverhoilun perusteet!! Ilmoittautumispäivänä vaan samalla asenteella opiston nettisivujen ääreen kuin megastarojen lipunmyynnin alkaessa, tiedä vaikka muitakin kiinnostuneita olisi - ja opiskelupaikkoja oli vain 10 jaossa. Niinhän siinä kävi, että tulijoita olisi ollut kolminkertainen määrä paikkoihin verrattuna.

Klikkaa tästä koko teksti